Ejen Dermags

Ejen Dermags

PRODUK HILANGKAN JERAGAT

Adakah anda tercari-cari,

💟 produk kecantikan paling berkesan?

💟 kosmetik yang diluluskan kkm?

💟 produk kecantikan muka terbaik?

💟 produk kecantikan yang selamat digunakan?

💟 skincare yang paling bagus?

💟 produk kecantikan muka yang selamat dan berkesan?

💟 produk muka yang tiada bahan kimia?

.

.

Kami ada jawapannya.. INI YANG PATUT ANDA TEMUI!

dermags-logo

.


JOM KENALI DERMAGS™

.

Apa itu produk DERMAGS™?  Produk penjagaan kulit wajah PREMIUM yang menawarkan pencerahan wajah dan melambatkan proses penuaan secara semulajadi.

Apa maksud DERMAGS™? Mengikut kata pengasas DERMAGS™, Dr Mariani Abdul Hamid ia datang dari gabungan dua perkataan iaitu ‘derm’ yang bermaksud kulit dan ‘mags’ yang merujuk kepada mangosteen atau manggis.

Kenapa kulit manggis? Ia bermula semasa Dr. Mariani memilih bahan tempatan untuk dikaji dan mempunyai kebaikan kepada kulit wajah orang Malaysia yang rata-ratanya hitam manis. Rupa-rupanya dalam ekstrak kulit manggis ni ada satu bahan aktif yang bernama Alpha-Mangostin yang 200% lebih berkesan sebagai agen pencerah lain berbanding arbutin (bearberry) dan kojic acid (cendawan).

Bagaimana kandungan bahan DERMAGS™ baik untuk kita? Formulasi bahan aktif Alpha-Mangostin dalam bentuk nano-emulsion memberikan kesan penyerapan yang lebih tinggi dan lebih cepat secara semulajadi ke dalam lapisan kulit muka kita. Ia akan membantu mengembalikan kulit kepada keadaan optimum dan menghalang kemerosotan kulit.

dr-mariani-dermags
Ketua Penyelidik Kosmeseutikal dan Wangian Institut Pembangunan Bioproduk Universiti Teknologi Malaysia (IBD UTM), Dr Mariani Abdul Hamid

Apa kelebihan produk DERMAGS™?  Mempunyai kelulusan KKM, dikilangkan secara GMP, produk buatan Muslim, bebas alkohol, paraben dan minyak mineral dan menggunakan bahan semulajadi sebagai sebahagian besar dari formulasinya – bermaksud tiada kesan sampingan kepada pemakainya.

Bagus ke produk DERMAGS™? Mestilah bagus. Produk anak Malaysia kan. Kalau tidak takkanlah produk DERMAGS™ berjaya menang anugerah emas dan perak dalam pertandingan reka cipta di dalam dan luar negara. Antaranya pertandingan Seoul International Invention Fair (SIIF) di Korea, Industrial Art And Technology Exhibition (INATEX), Industrial Design And Technology Exhibition (ITEX) dan Anugerah Bio Innovation di Malaysia. Kerajaan Malaysia juga menganugerahkan pelbagai geran pada kajian berkaitan DERMAGS™ untuk pastikan ia menjadi produk kecantikan muka terbaik untuk kita semua.

Ramai orang kata produk kecantikan KOREA terbaik kan? DERMAGS™ pun tak kalah tau. Kenapa? Sebab Dr Mariani pun belajar dengan Professor Park Chang Cheo, iaitu orang yang sama terlibat dalam penghasilan kosmetik jenama gergasi dari Korea seperti IOPE, Laneige, Amore Pacific, Hanskin, Tony Moly dan banyak lagi. Professor Park Chang Cheo ialah Pengarah di Korean International Cosmetic Reseach Institute dan dianggap pakar dan genius dalam bidang kosmetik dan penjagaan kulit.

Sesuai ke produk DERMAGS™ untuk saya? Jika anda sayangkan kulit wajah anda,  mahu yang terbaik untuk kesihatan kulit wajah anda – maka jawapannya ialah YA!

.


TESTIMONI DERMAGS™

.

Sebelum berkenalan lebih lanjut dengan produk DERMAGS™, jom kita baca apa komen pengguna DERMAGS™.

testimoni-produk-dermags Testimoni Kulit Sensitif DERMAGS™

“Serasi sangat sangat sebab kulit saya sensitif. Banyak produk yang tak sesuai naik ruam”

“Pakai sebab tiada reaction kimia dan bila pakai dalam sebulan dan test – keanjalan kulit macam orang umur 20an”

testimoni-jerawat-dermags Testimoni Jerawat DERMAGS™

“Masalah jerawat dan parut saya makin pulih. Sebelum ni dah try macam-macam produk tapi susah sangat nak hilang”

testimoni-serum-dermags.jpg Testimoni Serum DERMAGS™

“Memang best ni. Serum terbaik dalam sepanjang dok try serum-serum ni. Cepat meresap dan tak berminyak pun masa bangun pagi”

testimoni-dermags Testimoni Jeragat DERMAGS™

“Nampak kat jeragat tu dah kurang hitam”

testimoni-dermags-skin-care Testimoni Produk DERMAGS™

“Nampak lain sekarang. Muka nampak bersih dan glowing”

Dan banyak lagi pengalaman guna DERMAGS™. Mahu jadi sebahagian dari mereka? Mestilah nak kan. Selama ni susah hati tak boleh cakap, setiap hari berdoa dan berharap, bagilah jumpa produk kecantikan muka yang selamat dan berkesan. InsyaAllah kali ni kita bagi peluang pada DERMAGS™ untuk menyenangkan hati anda.

.


RANGKAIAN PRODUK DERMAGS™

.

Tak sabar dah nak tahu produk apa yang DERMAGS™ ada? Apa kebaikan setiap produk?  Nak tahu senarai harga produk DERMAGS™? Boleh, tentu boleh. Tapi sebelum tu, anda perlu sedar dan tahu, anda berhak mendapatkan yang terbaik untuk wajah anda. Anda pasti boleh mengubahnya. Jom kita tengok 👇👇👇

.

DERMAGS™ Intensive Brightening Cleanser (50 ml)

DERMAGS™-Intensive-Brightening-Cleanser.jpg

RM64.90

Pencuci muka yang bertekstur ringan dan halus sesuai untuk semua jenis kulit!

Apa lagi yang best pakai pencuci muka DERMAGS™ ni?

💧 Membantu menyingkirkan segala kotoran yang tersumbat dalam liang pori

💧 Mengimbangi lebihan minyak yang terdapat pada kulit

💧 Juga membantu mencerahkan kulit secara semulajadi

💧 Menjadikan kulit segar, lebih sihat, dan bersinar serta awet muda

DERMAGS™ Intensive Brightening Skin Softener (50 ml)

DERMAGS™-Intensive-Brightening-Skin-Softener.jpg

RM64.90

Formulasi toner yang memberikan kesegaran dan pencerahan wajah serta kelembapan maksima sepanjang hari!
.
Nak tahu secara terperinci apa manfaat anda dapat?
.
🌻 Membantu mengimbangi pH kulit wajah
🌻 Mengecilkan liang-liang pori yang terbuka selepas proses mencuci muka
🌻 Memberikan lapisan pelindung pada kulit daripada terdedah dengan mineral seperti klorin semasa membersihkan muka
🌻 Mencerahkan wajah secara sekata
🌻 Melembapkan kulit dan mengurangkan lebihan sebum di wajah

DERMAGS™ Intensive Brightening Serum (30 ml)

DERMAGS™-Intensive-Brightening-Serum

RM174.90

“Wajib pakai setiap hari. Lembut dan mudah meresap kulit!”

Nak tahu kebaikan serum DERMAGS™ ke atas kulit wajah anda? Mari tengok apa yang bakal anda perolehi:

🍀 Mencerahkan dan melembutkan kulit
🍀 Merawat kulit wajah seperti parut, jeragat, jerawat, kesan terbakar, dsb
🍀 Mengecilkan liang pori
🍀 Mengurangkan kedutan sekaligus menganjalkan kulit wajah
🍀 Mengimbangi lebihan minyak
🍀 Mengatasi kulit kering dan kusam
🍀 Memulihkan sel kulit yang rosak
🍀 Menyerlahkan keserian kulit wajah secara semulajadi

DERMAGS™ Intensive Refining Cream (10 gm)

DERMAGS™-Intensive-Refining-Cream.jpg

RM86.90

Krim siang yang  membantu mengembalikan keseimbangan lembapan pada kulit wajah!
.
Apa kebaikan yang akan anda perolehi?
.
🌷Menggalakkan pembaharuan sel kulit untuk menyerlahkan kulit cerah, halus dan gebu
🌷Melindungi kulit wajah daripada dehidrasi, kotoran dan pencemaran alam sekitar
🌷Melindungi kulit wajah daripada sinaran UVA/UVB yang merbahaya – SPF30
🌷Membantu mencegah penuaan pramatang
🌷Bertindak sebagai bedak asas yang melindungi kesan parut dan jeragat pada kulit wajah
🌷 Teksturnya yang ringan dan langsung tidak melekit atau berminyak buatkan anda rasa kulit wajah tampak natural!

DERMAGS™ Intensive Hydrating Moisturizer (30 gm)

DERMAGS™-Intensive-hydrating-Moisturizer.jpeg

RM119.90

Pelembab muka yang bertekstur ringan dan lembut sesuai untuk semua jenis kulit!

Nikmati manfaat yang ditawarkan oleh produk ini:

🌸 Merawat masalah kulit kering

🌸 Membina lapisan perlindungan kulit

🌸 Menghaluskan kulit wajah

🌸 Menjadikan kulit sejuk dan segar

DERMAGS™ BB Cushion SPF50 (15 gm)

DERMAGS™-BB-Cushion.jpg

RM119.90

Bedak asas kusyen yang mampu untuk memberikan perlindungan secara total dari sinaran UV selain juga berupaya mencerahkan dan meremajakan wajah secara semulajadi.
.
Khususnya kelebihan BB Cushion DERMAGS™ ini:
.
👉Bertindak sebagai bedak asas perlindungan wajah
👉Mencerahkan dan melembapkan wajah
👉Menutup cela, parut, jeragat, dan jerawat pada wajah
👉Membantu menganjalkan dan meremajakan kulit wajah
👉Melindungi kulit wajah secara total dari sinaran UV berbahaya
👉Membantu menjadikan muka bebas cela
👉Membantu menaikkan keserian wajah secara semuladi.

DERMAGS™ Travel Kit A (Kulit Normal dan Berminyak)

DERMAGS™-Travel-Kit-A

RM152.90

Trial/Travel Kit A mengandungi set lengkap penjagaan kulit wajah untuk kadar masa sehingga sebulan (bergantung kepada cara penggunaan)

🌟 Intensive Brightening Cleanser (30ml)

🌟 Intensive Brightening Skin Softener (30ml)

🌟 Intensive Brightening Serum (10ml)

🌟 Intensive Refining Cream (5g)

DERMAGS™ Travel Kit B (Kulit Normal dan Kering)

DERMAGS™-Travel-Kit-B.png

RM165.90

Trial/Travel Kit B mengandungi set lengkap penjagaan kulit wajah untuk kadar masa sehingga sebulan (bergantung kepada cara penggunaan)

☑️ Intensive Brightening Cleanser (30ml)

☑️ Intensive Hydrating Moisturizer (10gm)

☑️ Intensive Brightening Serum (10ml)

☑️ Intensive Refining Cream (5g)

Macammana? Teruja ke teruja? Serius nak beritahu ni, bukan produk lain tak bagus, TAPI jika anda BETUL-BETUL memerlukan dan mencari,

💟 produk kecantikan paling berkesan

💟 kosmetik yang diluluskan kkm

💟 produk kecantikan muka terbaik

💟 produk kecantikan yang selamat digunakan

💟 skincare yang paling bagus

💟 produk kecantikan muka yang selamat dan berkesan

💟 produk muka yang tiada bahan kimia

Takde pilihan lain dah, MESTI PILIH…

PRODUK KECANTIKAN DERMAGS™

Ingat ya, anda berhak mendapat yang TERBAIK untuk kulit wajah anda.

Jadi, jangan malu atau segan, tekan butang di bawah SEKARANG!  👇👇👇

nak-beli-dermags

Tahniah, anda layak untuk mendapat:

1⃣ PRODUK TERBAIK UNTUK WAJAH ANDA

2⃣ 5% diskaun (untuk pembelian pertama sahaja)

3⃣ Mata ganjaran yang boleh ditebus dengan produk DERMAGS™ (apabila cukup nanti)

4⃣ 5% komisen untuk setiap rakan anda yang membeli kerana anda mengesyorkannya (untuk pembelian pertama sahaja)